Tosina uued uudised

Tosin ja Sosin on leidnud kodu jaanuaris 2023


KOV (Kodu Otsiva Vurrulise) valimisi  korraldatakse koduta kasside maailmas igapäevaselt. Postitatakse pilte ja lugusid, tutvustatakse kandidaate. Ei anta garantiisid, et kandidaat täidab kõiki valija ootusi, aga tavaliselt läheb nii, et neid hoopis ületatakse. Arglikust võib saada julge, metsikust taltsas,  kössitajast kepsutaja.

Meie esitleme täna lähemalt kandidaati, kelle nimi on Tosin. Natuke üle aasta vana, Paldiski kassikolooniast püütud ja kõik kojuminekuks vajalikud protseduurid saanud kassipoiss.

Tosinal on tõsine taust.
Kassijaamas kodu oodates on selgunud, et Tosin sai positiivse vastuse FCoV ehk kasside koroonaviiruse analüüsile, mis tehtud Laboklini laboris Saksamaal.  Ravi ei ole, erinevad ravitoidud/toidulisandid ei andnud pikalt tulemust. Saime liivakasti sisu lõpuks niipalju paremaks, et otsustasime Tosina muude lahenduste puudumisel puurist välja lasta.
Oleme arvatavasti teinud õige otsuse, sest Tosinal ei ole enam puurielustressi. Teame, et tema kõht on praegu korras ning nakatamise tõenäosus on minimaalne.
Seni pole meil olnud ka põhjust teisi jaamakasse murelikult testima hakata. 
Riskidest oleme varem kirjutanud ja Tosina vastu huvi tundja saab rohkem lugeda meie varasematest postitustest: http://kassijaam.eu/category/kelmikula-kassijaamas/tosin/ Praegu on olukord palju parem ja meie lootus Tosinale kodu leida natuke suurem.
 
Tosin on väga uudishimulik ja vahva kiisu. Suurt põnevust pakub talle inimese käsi, mida alati pikalt nuusutatakse ja ka keelega limpsatakse. Paitamist ta ei soovi, sülle võtmisest rääkimata. Ta ei ole sugugi kuri ja arvame, et kodus, inimestega koos olles kaovad ajapikku tema hirmud.
Tosin on leidnud jaamakasside hulgast omale uue parima sõbra – Pavliku.

Kui sa oled julgem kui Tosin, siis palun paku sellele ilusale vahvale kassipoisile kodu!

Kontakt: info@kassijaam.eu