Pöörane Pusa

Pusa on uuesti kodu otsimas.
Pusal on VAPIKS – väikese armsa pöörase ilmeka kassi sündroom. Diagnoosi panime täitsa ise 😀
Pusa on üks kõige energilisemaid tegelasi, kes Kassijaamas oma kodu on oodanud. Alguses elas ta pikalt puuris, kuna keisrilõike haava paranemine võttis aega. Puuris lubas ta end paitada, rullis, sõtkus ja nautis tähelepanu. Kui vabadusse pääses, siis muuks kui magamiseks ja söömiseks Pusa peatuda ei taha. Vahel ta siiski teeb mõned rahulikumad vaatlused ka, kuid inimese lähenedes laseb kiirelt jalga.
Tavalise kassi moodi tema kulgeda ei oska. Igale poole peab ronima, rippuma, hüppama, kukkuma. Ka mänguridvad pakuvad huvi, sest siis saab ju püüda ja karelda!
Kaamerast näeme, kuidas ta magab sageli teki all, ainult peanupp välja paistmas. Pusa nägu aga peegeldab paljutki. Enamasti vaatab ta meid pahuralt, altkulmu, kaalutledes ilmselt kuhu ja kui kiiresti joosta.
Pusale leidus huviline ja ta jõudis pärast hambaprotseduure ka koju minna, aga tema käitumine hirmutas inimese ära.
Pusa jooksis kodus paaniliselt ringi, ronis lausa lakke välja või oli peidus. Nädalaga küpses inimeses otsus, et Pusal ei ole seal hea. Meie soovitus on alati anda kohanemisaega, kuid kedagi vastumeelselt kassi pidada me sundida ei taha ega saagi.
Pusa on väike eriline kass. Kohutavalt armsa näoga ja moega, aga natuke ettearvamatu. Ta vajab kannatlikku kodu, kellele sobib just selline rahmeldaja energia(karva)pall. Ta on noor kiisu ja kindlasti harjub, kodu on tema jaoks lihtsalt täiesti võõras asi.
Teiste kasside vastu ei ole tal midagi. Pusa on kassikoloonias (Viljandi nn õuduste maja) kasvanud. Tema taustalugu võib lugeda siit:
Stressiolukorras võib Pusal ägeneda herpesviirus, see tähendab enamasti väikest nohu ja vajadusel ravimeid. Ta on steriliseeritud, kiibistatud, vaktsineeritud. Arvatav sünniaeg 2019.
Kui kodu on valmis Pusaga harjuma, siis meie usume, et tema harjub ka. Pöörase Pusa üle imestavatele võib aga mainida, et jah, tal on VAPIKS, aga see pole teie pere jaoks mingi probleem 😀
Kontakt: info@kassijaam.eu