Kassisõbralik Thomas

Thomas otsib kodu!
Endine Mustamäe valitseja söör Thomas sai võimaluse pääseda hoiukorterit avastama ja kaks korda ta seda endale öelda ei lasknud.
Natuke kõverate tagakoibade välkudes kihutas ta uusi lõhnu, nurki ja sabasid avastama. Sabasid on samas elamises veel viis ja praeguseks on selgunud, et Thomas on täiesti mõistlik elukaaslane.
Alguses rääkis ta tundide kaupa oma mured, rõõmud ja läbielamised ära. Pani kõigiga ninad kokku, kutsus mängima. Päevade möödudes aga elab ta teiste keskel nagu nii peakski olema. Tegelikult ei pea, hoiukassilimiit on täis ja kõik sabad ei ole uue kaaslase üle just rõõmsad.
Thomas on natuke nagu kolhoosi esimees. Asjalik, tähtis, eesmärgid seatud, eelkõige teistele 😀 Antagu talle lemmikvoodikoht, kõik pallid ja mängudeks mõeldud aeg.
Suhtumine inimesse ei ole muutunud. Järgneb truult, kui konservi- või koorekauss on käes ja ootab ülbe näoga palliviskamist. Aga niisama sirutatud käele pannakse käpaga nätaki.
Thomas on hoiukodu pika kogemuse üks kõike koomilisemaid hoiukasse. Ta on väga ilmekas, teeb hüpates lahedaid saltosid (on vist käinud ka sportvõimlemise trennis). Juba tema nurgeline, luitekassi meenutav kerekuju ja tähtis kõnnak ajab muigama.
Thomase tulevane kodu võiks arvestada, et palle peab olema terve ladu. Või siis ei tohi olla diivani- ja kapialuseid, kuhu need hunnikutes kogunevad ja käpaulatusest välja jäävad.
Arvestama peab ka sellega, et temast ei pruugigi kunagi saada inimese sõpra. See on muidugi võimalik, ja teekond selleni on kahtlemata naljakas ning huvitav. Söör Thomas on tõesti väga tore tegelane ja tundub hästi sobivat ka juba ees ootavate kassidega kodusse.
Thomas on kastreeritud, kiibistatud, vaktsineeritud.

Kontakt: info@kassijaam.eu