Kassihärra Sassik

Sassik on 2011 aasta lõpus tänaval sündinud ja üles korjatud heatahtlike inimeste poolt. Seni elas ta ühes korteris koos paljude teiste kassidega, liiga paljudega.
Abipalve aidata talle kodu leida jõudis meieni ja nii ongi meil üks mustvalge jaamakass juures. Eelmises hoiukohas ei jätkunud talle piisavalt ei tähelepanu ega vajalikku tervisekontrolli. Selgus, et Sassiku hambad ei ole kõige paremas korras ilmselt mõne titeeas põetud viiruse tagajärjel. Nii saatsime Sassiku kliinikusse hambaravi tegema. Päris mitu hammast on tal nüüd vähem, aga see ei sega kuidagi tema elus hakkamasaamist, hoopis palju paremaks läheb.
Sassik on suurt kasvu, rahulik ja soliidne tegelane. Tõelist härrasmehelikkust lisavad talle uhked vurrud, viisakas ülikond ja ülimalt tark pilk. Tavaliselt istub ta sirgelt aknalaual ja jälgib kuninglikult jaamas toimuvat. Teised kassid teda ei häiri. Uute inimestega kohaneb tasapisi. Laseb end paitada, vahel natuke altkulmu kahtlustades. Sassiku härrasmehelik vaoshoitus haihtub sekundipealt, kui jagatakse konservi. Siis saab temast ümber inimese jalgade tiirlev ja ärevusest piiksuv kass.
Sassik on vaktsineeritud, kastreeritud ja kiibistatud.
Kontakt: info@kassijaam.eu