Salapärane sametine Pantrik

Siis kui süsimust mõmmikulaadne Pantrik 2012 aasta juunis Mustamäe tänavatel sündis, ei teadnud ta, et ükskord pakib ta oma väikese kohvri ja kolib Kassijaama ootesaali oma kodurongi ootama. Ei osanud ta arvata, et tema kasukast saab kõige ilusam must ja kõige pehmem käe all. Ka iseloom on tal pehme – tasane ja tagasihoidlik. Uue olukorraga kohanemine võtab mõnevõrra aega, parem on toimuvat takseerida eemalt. Kõige turvalisemaks asukohaks peab Pantrik tekialuseid kohti ja kontakti inimesega hea meelega väldib, kuid siiski lubab end veidi ehmunult paitada ja sülle võttes hoiab igaks juhuks käppadega inimese käest kõvasti kinni. Teiste kassidega saab ta läbi hästi, vähemalt meie ei ole teda kunagi kellegagi tülitsemas näinud. On ainult üks võlunipp, mis paneb Pantriku teki alt välja ronima, ärevusest tammuma ja ümber inimese jalgade tiirlema – see on konservi avamise hääl 🙂 Pantrikus on on palju potentsiaali mõnusaks kodukassiks, eriti mustade pantrite fännidele. Pantrik on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibistatud.

Pantrik elab alates novembrist 2019 eraldi hoiukodus

Kontakt: info@kassijaam.eu