Paula

Paula oli esimene kolmest õest, kes meile Vääna-Jõesuu suvila alt Kassijaama potsatas. Kas oli ta kõige uudishimulikum või hoopis kõige näljasem, aga esimesena ta kätte saadi. Ta oli palju väiksem, kui piltidelt arvasime. Väike ja pehme, üldse mitte kuri.
Tema kasukale andis ema kaasa natuke ka enda mustrit – punakad-beežikad värvilaigud siin ja seal triipe ilmestamas. Paula oli alguses kolmest õest kõige tasasema ja vaiksema loomuga – natuke võttis tal aega otsustamine, kas ühineda mängu või maadlusega, aga omad vigurid on temalgi. Hea isu ja töökorras nurrumootor pealekauba. Nüüd juba Paula armastab palle ja hiirekesi ning teab, kuidas nendega mängida.
Paula sünnipäev on 10. juuni paiku, sünniaasta on 2014. Ta on saanud parasiiditõrje ja vaktsiinid, on steriliseeritud ja kiibistatud.
Kontakt: info@kassijaam.eu