Janet

Väike Janet ootab kodurongi.
Janet on üks kahest Vääna-Jõesuu suvila triibiktüdrukust. Tema saadi kätte teisena ja millegipärast arvasime nii piltide kui esmase otsavaatamise järgi, et tema on küll poiss. Aga vot ei ole, vaata saba alla mitu korda tahad – ikka tüdruk. Me ei ole märganud, et ta õdedest rohkem sööks, aga tal on vist suurekasvu-geen, sest Janet kaalub umbes 400 grammi rohkem kui õekesed, ja seda ka pärast mitmendat kaalumist. Vaatamata suuremale kasvule (ega see muidugi mingi miinus ole) on temagi muidugi kassipojalikult armas plika. Nurrub ja on lõpmata uudishimulik. Talle meeldib õele peapesu teha, tihti näeb teda hellalt Paula peanuppu või kõrva limpsimas.
Janeti sünnipäev on 10.06, sünniaasta 2014. Ta on saanud parasiiditõrje ja vaktsiinid, on steriliseeritud ja kiibistatud.
Kui sulle meeldib triibuklassika, siis kirjuta Janetile: info@kassijaam.eu