Viiru

Viiru on umbes 2-aastane emane kass, kes ligikaudu aasta aega elas tänaval, turukassina, süües mida prügikastist ja lahketelt inimestelt pudenes ning varjudes kuhu juhtus.  Pakane näpistas ära Viiru kõrvaotsad ja pikk aeg kodutu kassina võttis ära osa usaldusest inimese vastu.

Hoiukodus elades on aga selgelt aru saada, et Viiru on kunagi olnud kodune kass, kes oskab hinnata paitamist ja sooja tuba. Viiru teeb muhedat naerunägu, kui teda kurgu alt sügatakse ja küsib peapuksimistega alati paisid juurde. Viirule meeldib ka kammimine,  hapukoor ja suletutiga mängimine. Tema käppade ja näo hallide triipude vahel on ka veidi liivakarva tooni ja kaunid viltused silmad võluvad ära ükskõik kelle.

Viiru otsib kodu, kus on eelkõige kannatlikkust uue pereliikme harjumist ära oodata. Vastutasuks saab kodu ühe ääretult armsa ja tänuliku nurruva väikese sõbra.
Viiru on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibistatud. Lisainfot leiab hoiukodu blogist