Saabus esimene rong esimeste reisijatega

Esimene rong on kohal! Kassijaama kolisid Herman, Miilu, Triinu, Käpik, Mowgli.
Esimesena väljus Herman, viskas kohvrid nurka ja elas kahe sekundiga sisse. Kohe uuris ta kõik järele, jõudis süüa, käia liivakastis, veeretada palle, ronida aknalauale, istuda laual kõikidel patjadel, istuda süles, mängida suletutiga. Temale meeldib! Herman suhtles elavalt ka esimeste külalistega, kes tõid kingituseks pallikarusselli.

Ettevaatlikum Miilu tegi ruumis tiiru ja valis siis oma kohaks padja aknalaual. See on sobiv koht väikeseks mediteerimiseks ja konservikauss on ka kohe nina ees, hea omaette nosida. Miilu kõvast nurrust tuli lausa üle rääkida, kohe selgus ka, et tegemist on super-sülekassiga.
Triinu istus esialgu transpordipuuris edasi, kuid lõpuks hakkas tal igav ja täiesti sobiv pesalaadne koht leidus riiulis, kus ta saab kogu ruumil silma peal hoida.

Käpik, kes on tuntud kassitüdrukute südametemurdja, hoidis esimesel päeval distantsi ja kobis lauale pessa. Ka sealt on hea ülevaade. Eks jõuab tüdrukutega ka homme tutvuda.
Mowgli esitas jaamaülematele omas keeles mõned küsimused, kuid eelistas jaatavatest vastustest hoolimata püsida laua all. Hermaniga on ta juba eelmisest kohast tuttav ja küllap Herman ta vahtkummipallijalgpallile meelitab, sest Mowgli on julge ja tegus kass tegelikult.