Kas Sosin võiks koju minna?

Sosin ja Tosin on leidnud kodu jaanuaris 2023 🙂

Kas Sosin võiks koju minna?
Me ei ole Sosinat ja Tosinat ammu reklaaminud, kuna nende tervisega seonduv on siiani mõnevõrra ebamäärane.
Sosina puurikaaslane Tosin on saanud juuli alguses positiivse koroonaproovi ja suure tõenäosusega on sama ka Sosinal. Eraldi testinud me teda ei ole.
Erinevus on selles, et pärast erimenüüd ja uut probiootikumi teeb Sosin liivakasti juba päris korraliku kujuga kraami, kõht ei ole enam lahti. See tähendab, et suure tõenäosusega tema enam teistele nakkust edasi ei anna või on risk taandunud palju väiksemaks. Ka Tosinal on parem, aga sel nädalal saabunud kordusanalüüsi vastus kinnitab jätkuvat positiivset tulemust FCoV-le ehk kasside koroonaviirusele. Oleme katsetamas esimesi päevi, kuidas mõjub toidulisand Fibor. Praegu tundub, et mõjub pigem hästi. Jätkame ja jälgime.
Sosin saab kohe varsti aastaseks (sünniaeg september 2020)  ja temast on kasvanud meie juures tõeliselt ilus kassitüdruk. Ta on iseloomult rahulikum ja julgem kui Tosin. Ei lähe pai eest ära (puuris elades muidugi ei olegi kaugele minna) ning usume, et tema täieliku usalduse võitmine läheks kodustes tingimustes kiiresti.
Kõik protseduurid on tehtud: steriliseeritud, kiibistatud, vaktsineeritud, parasiiditõrje tehtud.
Nii et proovime – kas Sosinale võiks leiduda kannatlik ja koroonakartmatu kodu?
Muidugi soovime kogu südamest, et koos kasvanud Sosin ja Tosin leiaksid ühise kodu või hoiukodu, kus saaks lõpuks ometi vabalt joosta ja mürada. Kui aga Sosin saaks koju, siis ehk on ka üksikule Tosinale lihtsam paremat elu võimaldada… Häid ja kiireid lahendusi me praegu ei tea, aga kodu vajavad nad mõlemad väga-väga.

Kontakt: info@kassijaam.eu