Tosin ja Sosin

Tere tulemast Kassijaama, Tosin ja Sosin!
Meie hoole alla on saabunud kaks armsat tegelast. Kiisud on sündinud 2020 aasta sügisel, praegu umbes 8-9 kuud vanad. Päästetud on nad Paldiski kassikolooniast.
Esmasest hoiukohast, kus tegeleti vajalike protseduuridega, liikusid kassid (kes ei ole õde ja vend) oma koju. Läks aga nii, et kodus, kus juba elas mitmeid varem päästetud kasse, ei läinud kõik hästi. Vanadele olijatele uued kassid ei meeldinud. Tundub, et uuel perel ei õnnestunud arglike loomakeste sotsialiseerimine ning Tosin ja Sosin pidid veetma oma päevi eraldi toas. Kodu otsustas loobuda. Kuhugi tagasi viia kasse enam polnud ja nii saime suure murega abipalve.
Kuna täpselt samal ajal selgus, et meie järjekorras olnud kassid jäävad tulemata, saimegi need kiisud vastu võtta. Meil on küll pakkuda ainult väike puur, aga kuna Tosin ja Sosin on alla 3-kilosed ehk kasvult veel väikesed ning harjunud koos olema, siis saame hakkama.
Meil on kahju, et need noored kassid ei saanud omale lõplikku kodu. Teeme nüüd ise kõik selleks, et järgmised kodud leida sellised, kellest usume, et võimalike muredega kokku puutudes loobumismõtteid ei teki.
Selgus, et giardia analüüs oli uustulnukatel positiivne, nii et ravimine ja puurielu peab veel mõnevõrra jätkuma.
Praegu paistab nii, et Tosin on tõsine ja Sosin on tasane 😺
Tosin on hallikirju poiss ja praegu meie peale veel üsna pahane. Äsab käpaga ja undab. Pai ei taha ja pigem läheks eemale kõige kaugemasse nurka. Mõistame, et ühe lühikese elu peale on olnud liiga palju muudatusi ja liiga vähe paikäsi, nii et anname talle aega.
Sosin on leebem tüdruk. Poolpika omamoodi värvilahendusega kasukaga. Lubab pai teha, aga ehmatab ja tõmbab pea õlgade vahele. Elavneb sulepulga peale ja arvame, et tema harjub ilmselt üsna kiiresti.
Küllap saame peagi nende iseloomudest rohkem teada.
Isu on neil väga hea, liivakasti oskavad kasutada ja mõlemad on juba ka opereeritud, saanud kiibi ja esmased vaktsiinid.
Tosin ja Sosin ei ole veel päris koduvalmis, aga olles Kassijaama lainel, kuulete kindlasti kuidas neil läheb ja huvi korral saab ka külla tulla.
Kontakt: info@kassijaam.eu