Päästke Willy

Willy hoiukodust sai päriskodu 🙂

Päästke Willy!
Willy ei ole suures hädas, aga päästa on teda siiski vaja – elust kassitoas.
Willyt kipub kiusama allergiast tekkiv nahapõletik. Tema nahale ilmuvad väikesed koorikud ja näeme, et ta sügab end. Me ei tea, mis seda põhjustab, sest meil ei ole võimalik teda pikemaks perioodiks eraldada, et hakata erinevaid allergeene välistama. Kohe, kui hakkame andma prednisolooni, koorikud kaovad. Lõpetame, tulevad tasapisi tagasi. Teeme seda muidugi loomaarsti antud raviskeemi järgi.
Lisaks ilmub tal lõuale vahel akne, aga selle oleme ilusti kontrolli alla saanud.
Hambad on tal korda tehtud, ta on ka vaktsineeritud ja kiibistatud.
Võimalik, et vastava allergiatoiduga kaob nahamure üldse, aga selleks oleks Willyle vaja kodu või hoiukodu. Vaja on ka sellepärast, et ta võiks pigem olla üksik kass. Me ei julge lihtsalt lubada, et ta ükskõik millise teise kassiga hästi läbi saab. Kassijaamas kipub ta mõnda toakaaslast vahel tüütama. Kuna Willy on tugev ja hakkaja, siis on lihtne talle maadluses või käpaga vehkimises alla jääda.
Willy on väga sõbralik ja uudishimulik umbes 5-aastane kassipoiss. Kunagi elas ta tänavale hüljatult Narvas ja aidati uuele elule MTÜ Narva Kassitoas, kust kolis selle aasta juunis meile jaamakassiks kodu otsima.
Nüüd on selgunud, et kodu on tal väga vaja, et päästa Willy prednisoloonist ja teised jaamakassid pealetükkivast punapeast.
Palun aita päästa Willy!
info@kassijaam.eu