Thomas otsib kodu

Söör Thomas. Keeruline ja mõistatuslik kass.
Nägu on nii-nii armas, isegi etteheitva ja ülbe pilguga. Muud pilku näeb Thomase hoiuinimene väga harva 😀
Thomas lubab 10 cm kaugusel endast istuda ja magab sügavalt. Keerab kõhugi lae poole ja oleks nagu kõige usaldavam kass. Aga läheneva käe tunneb ära nii unes kui selja tagant ja järgneb hoiatus. Urin. Kähin. Tõstetud käpp. Põlglik pilk. Tülpinud eemaldumine, niikaugele kui selles väikeses hoiuvannitoas saab. Erand on konservi pakkuv peopesa, aga seda võetakse vist rohkem toidukausina.
Tahaks hirmsasti pai teha, aga aimdust ei ole, kas seda kunagi lubatakse. Mitte mingit arengut kolme nädalaga pai suunas toimunud ei ole.
Thomases on karmi pealispinna all palju mängulusti. Pallimäng on lemmik. Mänguhoos vastu ust prantsatava kassikere heli kuuleb alatasa. Ja suleridva raevukas tuustimine käib samuti iga päeva sisse.
Thomas on juulis 2020 Mustamäelt püütud tänavakass, kes on saanud kliinikus ülevaatuse, parasiiditõrje, kiibi ja esmase vaktsiini. Vana ta ei ole, verinoor ka mitte, umbes 4-aastaseks võiks ta pakkuda ehk sünniaasta 2016.
Praegu veel ei tea, kuidas ta suhtub teistesse kassidesse.
Kõikide rohkem või vähem sülekasside kõrval otsib ka pahuravõitu Thomas oma kodu. Sellist, kellele meeldivad mõistatuslikud ja keerulised, samas kassipojalikult mängulised ja heldima panevate magamisasenditega kassid.
Vaata nendel piltidel Thomase silmadesse ja võib-olla oskad ette kujutada elu koos temaga? Isegi seda esimest paid.
Kontakt: info@kassijaam.eu