Paula ja Janet

Kes tahaks omale koju Janet Jacksonit ja Paula Abduli?
Kassijaama väikeses maailmas on nad õed – pärit Vääna-Jõesuu suvilarajoonist, saavad hästi omavahel läbi ja kannavad ühtemoodi triibulisi kasukaid, millele Paula on lisanud natuke oranžikaid laigukesi.
Nende kolmas õde Diana Ross oli edetabelis esimene ja leidis Kassijaama saabudes kohe oma austaja üles. Nende ema Dionne Warwick pidi päris pikka aega ennast tõestama, kuid elab nüüd luksuslikku elu ja annab privaatkontserte oma kodus.
Millegipärast on Paula ja Janet tahaplaanile jäänud. Õigemini on nad justkui ise otsustanud tagaplaanil olla, aga meie proovime neid aeg-ajalt jälle lavale upitada.

Janet on täiesti klassikaline triibik. Paulast natuke julgem, aga sülesolekule põtkib vastu. Nurrub, kui pai teha  ja osaleb uudishimulikult, ent tagasihoidlikult ühistes mängudes.
Paula võib rahulikult süles istuda, aga ta on täiesti omamoodi kassipreili. Mängima tuleb teda vahel pikalt meelitada, kuigi tujul pole midagi viga. Omamoodi kurvad silmad on tal ja veidi lühem, jõnksuga sabake.
Mõlema preili hambad vajavad regulaarset puhastust, et vältida tulevikus hammaste eemaldamise operatsioone, aga nad on sellega harjunud ja suuremat draamat ei tee.

Mõlemad üsna rahulikud, eriti Paula, kes võib teiste kasside hoogsad mängud rahumeeli maha magada. Uudishimulikud on nad, käivad uusi mänguasju käpaga katsumas ja patsutamas. Tihti näeme triibulist tandemit koos tegutsemas, aga nad mõlemad klapivad ka kõigi teiste Kassijaama kassidega.

Paula ja Janet tahavad väga üles leida oma suurimad fännid!
Kontakt: info@kassijaam.eu