Sikupilli kassid vajavad abi

Sikupilli kassid vajavad kodu ja abi!

Paljud meist teavad nn kassitädisid, kes tahavad parimat – päästavad enda koju või kodu juurde tänavakasse, neid toites ja sellisel moel hinge sees hoides. Millekski enamaks neil tavaliselt võimalusi ei ole.

Meieni on jõudnud info ühest sellisest olukorrast Sikupilli asumis. Juba mitu aastat on hella südamega kassitädi enda koju toonud ja koduõues vabapidamisel hoidnud väga palju kasse. Kui kassid tuppa saavad, peavad nad mahtuma kitsukesse kööki. Süüa saavad nad mida parajasti rahakott lubab, sageli on selleks lihtsalt puder. Kui lähedal asuv maja põles, siis sinna jäi maha üks pikakarvaline kiisu, kelle järeltulijad on nüüd kassitädi juurde jõudnud. Tänu Kassijaama sõbrale, kelle kaudu see lugu meieni jõudis, on kaks emast kassi saanud steriliseeritud ja natuke on saanud ka parasiiditõrjet teha, aga abi oleks vaja palju rohkem, kui üks või kaks inimest või üks väike MTÜ pakkuda suudab.
Kassitädi tunnistab, et ta ei saa selle hulga loomadega hakkama, samuti ei ole õues käivatel kassidel elu kuigi turvaline ja mitmed neist on ka kaduma või hukka saanud. Meil paraku ei ole võimalik kohapuudusel sealt kedagi enda hoole alla võtta, vähemalt mitte nüüd ja kohe.

Tutvustame kümmet Sikupilli kassi. Ajutisteks nimedeks on neil praegu numbrid.
Kui oled meiega sama meelt, et need kiisud vajavad abi, siis aidata saab ka väikese summaga Kassijaama kontole, toetades sellega nende kasside toimetulekut. Nad vajavad natukenegi kvaliteetsemat süüa, ravikulude katmist kui ka steriliseerimisi-kastreerimisi. Muidugi mitte korraga, kiiresti ja kõigil, aga ka tasapisi aitamine on palju rohkem kui nende praegune nukravõitu olukord.
Võib-olla aga näeb mõni neist välja nagu kiisu, keda oled pikalt oma lemmikuks otsinud? Albumis on kõigist vähemalt üks pilt.

MTÜ Kelmiküla Kassijaama kontonumber on EE922200221056771719, selgitus “Sikupilli kassid”

Oleme juba ette südamest tänulikud igasuguse toetuse eest!

Laekunud toetussummade eest on saanud kõik emased kassid steriliseerida. Aitäh!