Ivi uuesti koduootel

Uus kodu leitud


 

Punakarvaline ja sinisilmne Ivi on tagasi Kassijaamas ja otsib uut kodu.
Ivi on uudishimulik kass, kes kodus kindlasti tunneb huvi pererahva tegemiste vastu. Ta on inimesest parajal kaugusel jälgimas nii söögitegemist kui telekavaatamist, aga silitamine võib õnnestuda alles pika aja pärast.
Mängida meeldis Ivile ka koduperioodil ja niisama vaadata on teda alati puhas nauding.
Kodus olles tegi Ivi loigukesi vahel valedesse kohtadesse. Igaks juhuks tegime talle kliinikus analüüsid ja diagnoositi põiepõletik. Ivi sõi oma rohud pasteediga ära, aga aeg-ajalt tegi ikka loigu põrandale. Kassijaamas tagasi olles see ei ole jätkunud, aga mõistame täiesti kodu, kes kassipissiloikude keskel elada ei soovinud.
Loodame, et Ivi saab uue võimaluse, sest valesti pissimine ei pruugi olla reegel, vaid võis olla erand.
Kassijaamas saab Ivi jälle kenasti hakkama, mängib palju ja on omale leidnud sõbra Ruubenis.
Ivi on vaktsineeritud, steriliseeritud ja kiibistatud.
Kirju Ivile ootame: info@kassijaam.eu