Skip

Broneeritud


 

Skip on noor hellik kassipoiss, kes jõudis Kassijaama hoiukodusse Treppoja suvilapiirkonnast. Oma peret ja oma kodu tal seal ei olnud, aga head inimesed andsid vähemalt süüa. Skip on sündinud 2015 aasta varakevadel.  Vaatamata teadmata päritolule on Skipis kodukassi hing – talle meeldib  vaikselt süles istuda ja nurruda. Ta ei lähe sülest kuhugi, isegi kui temast mitte kinni hoida. Kui avatakse konserv, unustab Skip igasuguse tagasihoidlikkuse ja sööb ära nii oma portsu kui üritab sõber-kasside oma pihta panna.

Uute olukordadega kohanemine võib Skipil minna raskelt, seetõttu ootame tema tulevaselt hoiukodust kannatlikku ja rahulikku meelt.

Teiste kassidega sobib Skip imehästi. Tema kasukal on ääretult ilus muster ja värv – halli-beežikirju tabby.

Skip on kastreeritud, kiibistatud ja vaktsineeritud.