Triiton

Kassipoiss Triiton jõudis Kassijaama aprillis 2015. Triiton oli väike arglik triibuline kavalpea, kes ei arvanud midagi lõkspuurist ega ahvatlevalt lõhnavast toidust, aga pärast nädalate pikkust üritamist saime ka selle Telliskivi trammipeatuse kandi püsielaniku värske räime abiga lõpuks tänavalt ära.

Triiton on arvatavasti sündinud umbes juulis 2014. Vähesed kokkupuuted inimestega ja tänavakassist emalt päritud umbusklikkus ning ettevaatlikkus temaga veel mõnda aega kaasas, kuid tema areng kodukassiks on olnud märkimisväärne! Praegu saab oma inimene teda silitada, sülle tõsta, ta on väga uudishimulik ja mänguhimuline. Triitoni tõuseb iga päev tagumistele käppadele, et oma pai kätte saada ja peamüks ära teha.

Triiton on saanud parasiiditõrje ja kiibi ning on vaktsineeritud ja kastreeritud. Tema käpakäigust saab lähemalt lugeda hoiukodu blogist