Ronja- hellitatud kaunitar

Aprillis Tallinnas Saturni tänavalt leitud valge pikakarvaline emane kass Ronja on eraldi hoiukodus. Tegemist on erakordselt kauni ja erakordselt hellitatud iludusega, kes ei jää inimesest sammugi maha ja nõuab häälekalt süllevõtmist. Ta on paras memmekas, kes ei soostu endale valitud inimest teiste kassidega jagama. Üksiku lemmikuna on ta sõnakuulelik ega ei tee pahandust, on lihtsalt äärmiselt inimlembeline ja kodus kõige tähtsam persoon. Ronja on puhas ja korralik kass, kes peab lugu tubasest elust ja naudib ilmselgelt seda, et ta tänavalt uuesti sisetingimustesse aidati. Tore, kui Ronja leiaks kodutee tagasi sinna, kust ta pärit on. Kui seda ei juhtu, siis uus kodu peaks olema Ronjale pühendunud, teda kammima ja süles hoidma. Aga see on ju sulaselge rõõm ühele kassisõbrale.