Hõissa vastlad ja füüsikahuviline Triinu

Tänane õhtutäht oli Triinu, kes tuli esimese konservilõhna peale oma eskimopesast välja, sõi kõhu täis ja jäi siis imestunult mulliveepudelis ülespoole tõusvaid mulle vaatama. Küll nuusutas ta neid läbi pudeli ja katsus käpaga. Pärast aitas Triinu valida ravimikarbist õiged vatitikud ja silmasalvi Miilu jaoks ja premeeris end peale seda karvase hiirekese loopimisega.

MiiluMiilu lemmikoht on nüüd aknalaua asemel soojaveetorualune koht. Ka soojaveetorupealne koht, kui tema silmi ja kõrvu liiga pikalt ravida. Sest toru pealt teda kätte ei saa.

Poistele pakkus huvi vastlakukkel, kuid ainult hetkeks. Poisid tüdivad ikka kiiresti. Vahukoort limpsis ikkagi vaid Miilu. Triinu imestas ka kukli üle, aga kuna sealt mulle ei tõusnud, suundus ta pudeli juurde tagasi.